Produk

  • 200ml Amber Glass Pharmaceutical Bottle, Pill Jar with Black Aluminum lid

    Botol Farmasi Amber Kaca 200ml, Pél Jar sareng tutup Aluminium Hideung

    Jar apoték kaca amber 200ml sareng tutup mangrupikeun bagian tina séri farmasi pikeun solusi kemasan. Gelas lemes gampang diangkut sareng dicekel, sedengkeun gelas amérar mangrupikeun saringan alami pikeun sinar ultraviolét, janten anjeun tiasa nyimpen bahan kimia sareng kapsul potosensitif dina botol ieu. Lapisan uréa urea hideung anu kalebet 45mm ngagaduhan kaamanan anu langkung luhur. Lapisan dibentuk dina beuheung botol pikeun nyegah tumpahan sareng kabocoran.
  • 100ml amber glass medicine syrup bottle with tamper evident cap

    Botol sirop ubar amber gelas 100ml nganggo topi tamper jelas

    Botol sirup kaca amber 100ml kami sareng topi tamper-proof ngagaduhan bentuk botol ubar tradisional sareng cocog pikeun seueur solusi farmasi sareng kimia sareng sirop. Upami anjeun peryogi panutup anu jelas pikeun nyegah barudak asup, anjeun kedah ngémutan nganggo éta.
  • 1ML Amber Glass Bottles with Glass Eye Dropper Dispenser for Sample Vial Small Essential Oil Bottle

    Botol Kaca Amber Aml sareng Dispenser Penetes Kaca pikeun Sampel Vial Botol Minyak Penting

    Diménsi-jangkungna 1,3 inci, diaméterna 0,6 inci (dropper diselapkeun).
    Gampang pikeun nembongkeun conto ka konsumén, éta gunana pikeun ngarangkep deui, janten anjeun ngan ukur kedah kéngingkeun naon anu anjeun peryogikeun dina waktos perjalanan.
    Botol kalebet serelek anu dipasang kana tutup botol pikeun gampang, sampurna nyebarkeun sareng langkung akurat nyebarkeun pangobatan cair, ubar, bumbu sareng minyak atsiri aromaterapi.
  • 200ml matte black coated flask glass liquor bottle with aluminum lid

    200ml matte botol palapis alkohol flask gelas hideung kalayan tutup aluminium

    Botol botol kaca 200ml mangrupikeun botol tradisional anu dianggo pikeun ubar sareng sirop batuk, tapi ayeuna langkung sering dianggo kanggo wiski sareng anggur anu sanés sareng minuman keras, parfum sareng minyak. Botol flask didamel tina gelas bermutu tinggi, sareng garis na nyayogikeun anjeun seueur permukaan datar anu tiasa dianggo pikeun panyiri botol saderhana. Kami ogé nyayogikeun tutup aluminium pikeun botol.
  • 750mL Antique Green Bordeaux Wine Bottles

    Botol Anggur Bordeaux Héjo antik 750mL

    Botol kaca héjo poék 750ml Fuchsia / Bordeaux botol anggur héjo antik mangrupikeun pilihan anu paling umum pikeun variétas Bordeaux sapertos Bordeaux Cabernet Sauvignon sareng Cab Franc.
  • 500ml amber glass beer bottle with swing flip top

    Botol bir gelas amér 500ml kalayan ayun flip luhur

    Cara gancang sareng merenah pikeun botol bir. Botol flip-top 16,9 oz ieu mangrupikeun cara anu gancang sareng gampang pikeun botol bir tanpa dibatesan! Brewers sapertos portabilitas sareng kontrol bagian anu disayogikeun ku botol-botol ieu. Éta gampang dibersihkeun sareng gancang sareng gampang dianggo. 500 ml (16,9 fl oz) botol amber nganggo palastik / cap keramik.
    Kami nyayogikeun bungkusan khusus!
  • 330ml long neck amber beer glass bottle

    Botol gelas bir amber beuheung panjang 330ml

    Botol bir kaca amber 330ml didamel tina gelas amber anu berkualitas tinggi. Aranjeunna ngagaduhan rarancang klasik sareng ngagaduhan kauntungan tambahan pikeun nganggo kaca amber. Éta cocog pisan pikeun sadaya bumi bumi anu diseduh, sareng ngadamel botol anu sampurna salaku kado pikeun anjeun. Upami anjeun milari botol komérsial pikeun lingkungan ritel, botol bir gelas amber bakal nyayogikeun anjeun solusi anu hemat biaya.
  • 32oz 1000ml glass mason storage canning jar with silver screw metal lid

    32oz 1000ml gelas mason panyimpenan jar jar sareng tutup logam sekrup pérak

    Jar kaca 1000ml 32oz ieu téh toples ageung, cocog pisan pikeun konsumsi ukuran kulawarga. Unggal guci kaca didamel tina gelas transparan kualitas kentel sareng parantos ngahontal standar anu paling luhur. Sareng desain na tujuanna pikeun ningkatkeun betah panggunaan beuheung anu lega sareng awak anu langkung panjang. Tutup 86mm cocog sareng toples sareng nawiskeun anjeun sababaraha manpaat, kalebet plastisol dilapis atanapi PE liner. Tutupna ogé ngagaduhan rupa-rupa warna, kalebet hideung, emas, pérak sareng sajabina. Henteu janten masalah naon anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa yakin yén eusi anjeun aman, dijaga sareng ditampilkeun ku cara anu leres.
  • 16oz 500ml wide mouth glass mason jar with colored plastic lid

    16oz 500ml jar cangkang mason gelas lega kalayan tutup palastik warna

    16oz 500ml Clear Glass Food Jar & Plastik tutup tutup nyaéta jar anu lega, aman-dahareun anu saé pikeun nahan sababaraha asinan, saos sareng pelestarian. Bentuk buleud nyayogikeun permukaan anu saé pikeun nambihan labél atanapi merek produk anu sanés. Kendi ieu disertakeun nganggo tutup pengacung 86mm– sampurna pikeun nyayogikeun panyimpenan eusi toples anjeun.
  • 4oz 120ml Hexagonal Clear Glass Jar with gold metal lid

    4oz 120ml Hexagonal Clear Glass Jar kalayan tutup logam emas

    Toples kaca 4oz ieu nyaéta jar jar ukuran sedeng, anu cocog pisan pikeun dijual ka pasar massal. Bentukna unik gampang dicekel dina panangan sareng didamel tina gelas transparan kualitas luhur. Éta sampurna pikeun mintonkeun sareng nyimpen jeli buatan anjeun, selai buah, chutney kandel sareng madu amis.
  • 1.5oz 45ml Mini Hexagonal Clear Glass Jar for Honey, Jam, Decoration

    1,5oz 45ml Mini Hexagonal Clear Glass Jar pikeun Madu, Jam, Dekorasi

    Jar kaca héksagonal 45ml ieu kalayan tutup mangrupikeun bagian tina séri jar héksagonal kami, upami anjeun hoyong nyayogikeun produk dina sababaraha ukuran, anjeun kedah ngémutan ieu. Botol mulut lega 45 ml ieu didamel tina gelas transparan kualitas luhur, anu sampurna pikeun tampilan anu indah sareng nyimpen jeli buatan anjeun, selai buah, chutney chunky sareng madu amis.
  • Sprouting Jar Kit Seed Sprouter Set Includes Wide Mouth Mason Jar, 304 Stainless Steel Mesh Lid, Neoprene Sleeve and Plastic Drip Tray for Making Seeds Sprouts

    Sprouting Jar Kit Cikal Sprouter Set Kalebet Lebet Mouth Jar Jar, 304 Stainless Steel Bolong Tutup, Leungeun Neoprene sareng Tray Drip Tray pikeun Nyiptakeun Bibit Sprouts

    Kit ieu ngandung sagala anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian. Éta ngagaduhan toples kaca anu dikecapkeun anu tiasa ngabantosan anjeun melak seueur jinis siki tanpa aya masalah. Baki ngeclak. Ayeuna anjeun henteu deui nempatkeun kendi dina tempat anu poék. Kami nyayogikeun leungeun baju neoprene anu nyalindung lampu anu tiasa nyimulasikeun gelap, janten anjeun tiasa Pikeun ngendalikeun lingkungan dimana toplesna tiasa ditempatkeun kantun nempatkeun leungeun baju dina toples. Ieu ngabantuan berkecambah, ngirangan waktos pengecambahan, ngahasilkeun kuncup anu langkung lami, sareng tiasa ngaktipkeun pigmén pepelakan, sahingga ngabantosan bibit-bibit anu berkecambah.
12345 Teras> >> Halaman 1/5