Dina ékonomi héjo, produk bungkusan kaca sapertos botol kaca tiasa ngagaduhan kasempetan énggal

Ayeuna, "polusi bodas" beuki janten masalah sosial anu dipikagaduh umum pikeun sadaya nagara di dunya. Hiji atanapi dua hal tiasa ditingali tina paningkatan tekanan nagara kuring dina panangtayungan lingkungan. Dina tantangan salamet anu parah tina polusi udara, nagara parantos fokus kana sudut pandang pangwangunan na kana ékonomi héjo. Perusahaan ogé langkung merhatoskeun pamekaran sareng promosi produk héjo. Paménta pasar sareng tanggung jawab sosial babarengan ngalahirkeun sakumpulan perusahaan anu tanggung jawab ngudag metode produksi héjo.

Kaca nyaluyukeun sareng persyaratan pasar bungkusan kaca sareng penghijauan. Éta disebat jinis bahan bungkus énggal kusabab panangtayungan lingkunganana, kedap udara anu saé, tahan suhu luhur, sareng gampang sterilisasi, sareng éta nyéépkeun pangsa anu tangtu di pasar. Di sisi sanésna, ku ningkatna kasadaran warga kana panangtayungan lingkungan sareng konservasi sumberdaya, wadah kemasan gelas parantos bertahap janten bahan bungkus anu didorong ku pamaréntah, sareng pangakuan konsumen pikeun wadah bungkusan gelas ogé parantos ningkat.

 Anu disebut wadah bungkusan kaca, sakumaha namina, mangrupikeun wadah transparan anu didamel tina frit gelas cair ku niupan sareng nyetak. Dibandingkeun sareng bungkusan tradisional, éta ngagaduhan kaunggulan kirang pasipatan parobihan, korosi anu saé sareng tahan korosi asam, halangan anu hadé sareng pangaruh panyegelan, sareng tiasa diréproduksi dina oven. Maka, éta seueur dianggo dina inuman, ubar-ubaran sareng lapangan sanésna. Dina taun-taun ayeuna, sanaos paménta kontainer bungkusan kaca di pasar internasional parantos nunjukkeun trend handap, wadah bungkusan gelas masih ngembang pesat dina hal bungkusan sareng panyimpenan sababaraha jinis alkohol, bumbu tuangeun, réagen kimia sareng kabutuhan sadidinten sanés.

Di tingkat nasional, kalayan kamajuan kontinyu tina "reformasi struktural sisi-pasokan" sareng "pengetatan perang pikeun panangtayungan lingkungan" sareng aksés anu langkung ketat pikeun industri, nagara kuring parantos ngenalkeun kabijakan aksés pikeun industri kaca biasa pikeun ngatur produksi , operasi sareng kabiasaan investasi industri gelas sadidinten. Ngamajukeun hemat energi, émisi-réduksi sareng produksi bersih, sareng ngabimbing industri gelas sapopoé pikeun ngembangkeun janten industri hemat sumberdaya sareng lingkungan anu ramah.

图片6

 Dina tingkat pasar, pikeun adaptasi sareng persaingan sengit di pasar bungkusan internasional, sababaraha pabrik wadah kemasan kaca asing sareng departemén panilitian ilmiah terus ngenalkeun peralatan anyar sareng ngadopsi téknologi anyar, anu parantos ngajantenkeun seueur kamajuan dina pembuatan wadah bungkusan gelas. Hasil kaluaran kontainer bungkus kaca ngajaga tumuh anu teras-terasan. Numutkeun statistik ti Qianzhan.com, kalayan tumuhna konsumsi rupa-rupa alkohol, diperkirakeun kaluaran di 2018 bakal naék janten 19.783.400 ton. 

    Sacara objektif, skala keseluruhan industri manufaktur wadah bungkusan bungkus terus tumuh, sareng kapasitas produksi nasional wadah bungkusan gelas gancang ningkat. Peryogi dicatet yén wadah bungkusan gelas ogé ngagaduhan sababaraha kakirangan, sareng gampang dipecah mangrupikeun salah sahiji kakirangan. Ku alatan éta, indéks résistansi tabrakan botol kaca sareng kaléng parantos janten barang tés anu penting. 

     Dina kaayaan anu tangtu pikeun mastikeun kakuatan bungkusan kaca, ngirangan babandingan beurat-ka-volume botol kaca nyaéta pikeun ningkatkeun héjo sareng ékonomi na. Dina waktos anu sasarengan, perhatosan ogé kedah diperhatoskeun kana bungkusan kaca anu hampang. Bungkusan botol kaca gancang nempatan bagéan pasar sareng séri sipat fisik sareng kimia sapertos stabilitas kimia, sesak hawa, lemes sareng transparansi, tahan suhu luhur, sareng gampang disinféksi bungkusan gelas. Di pikahareupeun, wadah bungkusan kaca pasti ngagaduhan prospek pangembangan anu langkung lega.


Pos waktos: Okt-21-2020