Sababaraha faktor utama anu mangaruhan kualitas botol anggur gelas

Naon kriteria pikeun ngaidentipikasi botol anggur gelas mumpuni? Pabrikan botol anggur gelas Easypack bakal nyaritakeun ngeunaan faktor utama anu mangaruhan kualitas botol anggur gelas: mimiti ngaidentipikasi kualitas internal tina botol anggur gelas, tangtosna, uji burst burst sareng tés setrés internal diperyogikeun. Antosan sababaraha tés. Nalika urang kéngingkeun botol anggur gelas anu mulus tur hérang, henteu aya bedana warna, henteu benang busuk atanapi ngagoréng muka, sareng handapeun botolna kandel seragam sareng teu aya cacat anu jelas, éta tiasa diitung salaku gelas mumpuni botol anggur. Ningali botol anggur kaca dina lampu anu hérang, aya gelembung leutik anu kandel dina awak botol. Konsékuansi langsung tina kaayaan ieu nyaéta yén stres internal tina botol anggur gelas henteu cekap, anu utamina disababkeun ku henteu cekap suhu lebur lebur sareng teu cukup lebur tina cairan bahan gelas. Leres, éta mangrupikeun masalah kualitas anu serius. Bréh: Upami permukaan kapang dioksidasi saatos waktos lami teu nganggo atanapi teras-terasan panggunaan nyababkeun sababaraha kokotor taat kana permukaan kapang, botol anggur gelas anu dihasilkeun bakal rada henteu rata. Sanaos henteu mangaruhan kualitas dina hakekatna, éta parah mangaruhan penampilan.

图片2

Botol kaca sareng kaléng seueur dianggo, sareng botol kaca sareng kaléng kedah ngagaduhan performa anu tangtu sareng minuhan standar kualitas anu tangtu. Ieu mangrupikeun perkenalan singget pikeun pabrik aplikasi, ngaharepkeun ngabantosan seuseueurna pabrik pameseran:  
Kualitas kaca: murni sareng seragam, tanpa cacat sapertos keusik, corétan, sareng gelembung. Kaca tanpa warna ngagaduhan transparansi anu luhur; warna gelas warna seragam sareng stabil, sareng tiasa nyerep énergi cahaya panjang gelombang anu tangtu.  
Pasipatan fisik sareng kimia: Mibanda stabilitas kimia anu tangtu sareng henteu berinteraksi sareng eusina. Éta ngagaduhan tingkat résistansi shock sareng kakuatan mékanis anu tangtu. Éta tiasa nahan prosés pemanasan sareng pendinginan sapertos nyeuseuh sareng sterilisasi, ogé tahan ngeusian, neundeun sareng ngangkut. Éta tiasa tetep ruksak nalika sapatemon setrés internal sareng éksternal, geter, sareng pangaruh umum.  
Ngabentuk kualitas: ngajaga kapasitas, beurat sareng bentuk anu tangtu, kandel témbok seragam, sungut lemes sareng datar pikeun mastikeun keusikan anu merenah sareng panyegelan anu saé. Teu aya cacad sapertos distorsi, permukaan henteu rata, henteu rata sareng retakan.  
Pabrikan botol kaca tiasa ngadamel utamina kalebet persiapan angkatan, lebur, ngabentuk, anil, perawatan permukaan sareng pamrosésan, pamariksaan sareng bungkus.  
Persiapan angkatan: kalebet panyimpenan, timbangan, pergaulan sareng pangiriman bahan angkatan. Bahan tumpukan diperyogikeun pikeun dicampur seragam sareng gaduh komposisi kimia anu stabil.
Lebur: Peleburan gelas botol kalolobaanana dilakukeun dina tungku bak seuneu anu teras operasi (tingali tungku lebur kaca). Kaluaran unggal dinten tina kiln baki seuneu sacara umum ngaleuwihan 200t, sareng anu skala gedé ngahontal 400 reach 500t. Kaluaran unggal dinten tina kiln tank seuneu siga kuda biasana di handapeun 200t. Suhu lebur gelasna dugi ka 1580 ~ 1600 ℃. Konsumsi énergi lebur nyatakeun sakitar 70% tina total konsumsi énergi dina produksi. Éta sacara efektif tiasa ngahémat énergi ku sacara komprehensif ngaisolasi bak, ningkatkeun kapasitas bata Checker dina régenerator, ningkatkeun distribusi tihang, ningkatkeun efisiensi pembakaran sareng ngendalikeun konveksi cairan gelas. Bubbling dina bak lebur tiasa ningkatkeun konveksi cairan gelas, nguatkeun prosés klarifikasi sareng homogénisasi, sareng ningkatkeun kaluaranana. Pamakéan pemanasan listrik dina tungku seuneu tiasa ningkatkeun kaluaran sareng ningkatkeun kualitasna tanpa nambihan tungku.

 


Pos waktos: Okt-09-2020