Alesan pikeun popularitas botol kaca kapur soda

Botol kaca mangrupikeun wadah pikeun ubar, kadaharan, sareng produk perawatan kaséhatan. Diantarana, botol kaca jeruk nipis soda didamel tina bahan baku murni sareng dimurnikeun dina bengkel pemurnian 100.000 tingkat. Botol kaca soda-jeruk nipis gampang didamel, kalayan bentuk anu gratis sareng robih, sareng sababaraha jinis botol. Naha botol kaca soda-kapur populér pisan? Botol kaca soda-jeruk nipis didamel tina gelas soda-kapur ubar salaku bahan baku, anu ngagaduhan stabilitas kimia anu saé, tahan asam, résistansi alkali, sareng tahan korosi. Éta tiasa dianggo pikeun bungkusan peti tina sagala rupa ubar. Botol gelas kapur soda ngagaduhan sipat mékanis anu stabil. Éta tiasa nahan tekanan dina botol nalika transportasi sareng kakuatan luar nalika transportasi éksternal. Éta parantos ngajantenkeun kamajuan anu hébat dina anti perusak. Spésifikasi anu béda ngandung kapasitas anu béda, anu tiasa nyumponan kabutuhan konsumén pikeun kapasitas produk anu béda. Kapasitas anu béda dilengkepan ku sababaraha jinis tutup, sareng klasifikasi tutup ogé rupa-rupa. Éta tiasa dilengkepan panutup aluminium, tutup aluminium anodized, tutup plastik tina sababaraha warna, butil gasket, gasket silikon, pe gasket, sareng sajabana Botol gelas kapur soda ngagaduhan kapasitas anu kawilang lengkep. Konsumén tiasa milih numutkeun kapasitas produk anu diperyogikeun, sareng tiasa ogé disesuaikan numutkeun kabutuhan pelanggan. Kualitasna ketat saluyu sareng sarat konsumén, sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun minuhan sarat konsumén.

图片4

Bungkus botol kaca Coca-Cola parantos dianggo langkung ti 100 taun. Ieu sanés ngan ukur Coca-Cola, éta ogé mangrupikeun momen anu pantes diémut dina industri bungkusan. Kalayan perkembangan pesat industrialisasi ayeuna, produk diwanohkeun dina tingkat anu gancang. Sababaraha bungkus énggal parantos diganti ku bungkusan anu sanés sateuacan aranjeunna janten akrab ku panon jalma. Paket botol gelas parantos lami dianggo. Salami langkung ti 100 taun, ieu pisan hartosna. Nyatana, tina analisa sababaraha data urang, laju pembaruan bungkusan botol kaca saatos dianggo mémang jauh langkung laun tibatan bungkusan sanés sapertos palastik sareng karton. Ieu utamina kusabab biaya produksi bungkusan botol kaca kawilang tinggi, sareng ngagantian alat produksi bakal tinggi dina sagala aspek. Aspék sanésna nyaéta produk bungkusan botol kaca umumna dianggo dina produk anu kawilang luhur, sareng pabrik botol kaca gaduh syarat anu kuat pikeun stabilitas bungkusan produk. Tapi pikeun ngahontal bungkusan klasik sapertos botol kaca Coca-Cola, langkung seueur deui anu kedah dilakukeun. Utamana dina tahap awal desain bungkusan pikeun botol kaca, langkung seueur damel kedah dilakukeun, sareng langkung seueur panilitian pasar penting. Kanggo pabrik, upami bungkusan botol kaca tiasa didamel klasik, éta henteu ngan ukur bakal ngabantosan bentukna merek. , tapi pikeun lini produksi, éta bakal ngaleungitkeun biaya ngagantian, sareng ogé ngirangan pengeluaran kana sababaraha aspek latihan operasi pagawé. . Ku alatan éta, ngawangun bungkusan botol kaca anu suksés tiasa disebatkeun nguntungkeun sareng henteu bahaya pikeun pabrik.


Pos waktos: Okt-09-2020