Botol Pangobatan Kaca / Jar

  • 200ml Amber Glass Pharmaceutical Bottle, Pill Jar with Black Aluminum lid

    Botol Farmasi Amber Kaca 200ml, Pél Jar sareng tutup Aluminium Hideung

    Jar apoték kaca amber 200ml sareng tutup mangrupikeun bagian tina séri farmasi pikeun solusi kemasan. Gelas lemes gampang diangkut sareng dicekel, sedengkeun gelas amérar mangrupikeun saringan alami pikeun sinar ultraviolét, janten anjeun tiasa nyimpen bahan kimia sareng kapsul potosensitif dina botol ieu. Lapisan uréa urea hideung anu kalebet 45mm ngagaduhan kaamanan anu langkung luhur. Lapisan dibentuk dina beuheung botol pikeun nyegah tumpahan sareng kabocoran.
  • 100ml amber glass medicine syrup bottle with tamper evident cap

    Botol sirop ubar amber gelas 100ml nganggo topi tamper jelas

    Botol sirup kaca amber 100ml kami sareng topi tamper-proof ngagaduhan bentuk botol ubar tradisional sareng cocog pikeun seueur solusi farmasi sareng kimia sareng sirop. Upami anjeun peryogi panutup anu jelas pikeun nyegah barudak asup, anjeun kedah ngémutan nganggo éta.
  • 1ML Amber Glass Bottles with Glass Eye Dropper Dispenser for Sample Vial Small Essential Oil Bottle

    Botol Kaca Amber Aml sareng Dispenser Penetes Kaca pikeun Sampel Vial Botol Minyak Penting

    Diménsi-jangkungna 1,3 inci, diaméterna 0,6 inci (dropper diselapkeun).
    Gampang pikeun nembongkeun conto ka konsumén, éta gunana pikeun ngarangkep deui, janten anjeun ngan ukur kedah kéngingkeun naon anu anjeun peryogikeun dina waktos perjalanan.
    Botol kalebet serelek anu dipasang kana tutup botol pikeun gampang, sampurna nyebarkeun sareng langkung akurat nyebarkeun pangobatan cair, ubar, bumbu sareng minyak atsiri aromaterapi.