Botol Likur Kaca / Jar

  • 200ml matte black coated flask glass liquor bottle with aluminum lid

    200ml matte botol palapis alkohol flask gelas hideung kalayan tutup aluminium

    Botol botol kaca 200ml mangrupikeun botol tradisional anu dianggo pikeun ubar sareng sirop batuk, tapi ayeuna langkung sering dianggo kanggo wiski sareng anggur anu sanés sareng minuman keras, parfum sareng minyak. Botol flask didamel tina gelas bermutu tinggi, sareng garis na nyayogikeun anjeun seueur permukaan datar anu tiasa dianggo pikeun panyiri botol saderhana. Kami ogé nyayogikeun tutup aluminium pikeun botol.
  • 750mL Antique Green Bordeaux Wine Bottles

    Botol Anggur Bordeaux Héjo antik 750mL

    Botol kaca héjo poék 750ml Fuchsia / Bordeaux botol anggur héjo antik mangrupikeun pilihan anu paling umum pikeun variétas Bordeaux sapertos Bordeaux Cabernet Sauvignon sareng Cab Franc.
  • 500ml amber glass beer bottle with swing flip top

    Botol bir gelas amér 500ml kalayan ayun flip luhur

    Cara gancang sareng merenah pikeun botol bir. Botol flip-top 16,9 oz ieu mangrupikeun cara anu gancang sareng gampang pikeun botol bir tanpa dibatesan! Brewers sapertos portabilitas sareng kontrol bagian anu disayogikeun ku botol-botol ieu. Éta gampang dibersihkeun sareng gancang sareng gampang dianggo. 500 ml (16,9 fl oz) botol amber nganggo palastik / cap keramik.
    Kami nyayogikeun bungkusan khusus!
  • 330ml long neck amber beer glass bottle

    Botol gelas bir amber beuheung panjang 330ml

    Botol bir kaca amber 330ml didamel tina gelas amber anu berkualitas tinggi. Aranjeunna ngagaduhan rarancang klasik sareng ngagaduhan kauntungan tambahan pikeun nganggo kaca amber. Éta cocog pisan pikeun sadaya bumi bumi anu diseduh, sareng ngadamel botol anu sampurna salaku kado pikeun anjeun. Upami anjeun milari botol komérsial pikeun lingkungan ritel, botol bir gelas amber bakal nyayogikeun anjeun solusi anu hemat biaya.