Botol minyak Penting kaca

  • 30ml amber glass essential oil bottle with tamper evident lid

    Botol minyak atsiri gelas 30ml sareng tutup tamper jelas

    Botol amber 30ml anu nganggo tutup tamper-proof mangrupikeun bagian tina séri botol dropper kami. Didamel tina gelas amber murni, éta cocog pikeun anjeun pikeun ngarencanakeun ngagunakeun deui botol ieu. Éta ogé cocog pisan pikeun nyayogikeun hiasan anu saé pikeun produk anjeun. Amber ogé nyayogikeun panyalindungan UV anu pangluhurna pikeun sadayana botol serelek warna kami, ngajantenkeun idéal pikeun nyepeng produk sareng solusi fotosensitif.
  • 15ml clear essential oil bottle with black aluminum dropper pipette

    Botol minyak atsiri anu jelas 15ml nganggo pipét titis aluminium hideung

    Metode saderhana sareng bersih pikeun bersih ngangkut solusi ti hiji tempat ka tempat anu sanés tanpa runtah. Nalika digabungkeun sareng botol dropper transparan 15ml kami ku pipét kaca, éta tiasa nyayogikeun pilihan bungkusan anu aman sareng dipercaya pikeun aromaterapi sareng minyak atsiri anjeun. Botol transparan mangrupikeun séri botol dropper kami, janten punten yakin yén botol anu anjeun nampi bakal kualitas sareng tahan lami.
  • 100ml cobalt blue glass essential oil dropper bottle with child proof CR lid

    Botol tetes minyak pati gelas biru kobalt 100ml sareng tutup CR buktina murangkalih

    Anggo botol nganggo tutup pipét kaca pikeun nyimpen sababaraha produk sareng solusi, kalebet minyak atsiri sareng minyak pembawa, wewangian, terapi kembang Bach, solusi kasihatan, sareng seueur deui. Kaca biru mangrupikeun cara anu saderhana sareng efektif pikeun nyayogikeun produk anjeun kalayan penampilan anu saé, sahingga mastikeun yén anjeun sareng produk anjeun payun pertandingan bari narik perhatian palanggan poténsial.
  • 50ml clear glass bottle with gold aluminum spray pump

    Botol kaca jelas 50ml nganggo pompa semprot aluminium emas

    Ngajaga, ningalikeun sareng ngaluarkeun seungit anjeun sareng parfum dina botol kaca Easypack. Botol semprot kaca anu jelas 50ml ieu kagolong kana séri titisan sareng cocog pisan pikeun produk kaséhatan sareng farmasi. Kaca transparan tiasa ningkatkeun tingkat produk sareng pisibilitas. Cocog pisan pikeun anjeun sareng konsumén pikeun gancang ngabédakeun rupa-rupa rasa / bau. Sisi lempeng tina botol matak ngamudahkeun pikeun nambihan percetakan layar / layar anjeun nyalira.
  • 20ml green glass essential oil bottle with orifice reducer dropper lid

    Botol minyak atsiri gelas 20ml nganggo tutup serelek orifice panutup

    Runut botol kaca serelek kami bakal mastikeun panyalindungan anu saé pikeun produk anjeun, penampilan anu sampurna sareng siap pikeun palanggan anjeun. Botol serelek kaca héjo 20ml ieu nganggo cap serelek henteu ngan ukur katingali endah, tapi ogé nyayogikeun cara anu idéal pikeun méréskeun produk anu langkung pas. Ieu disababkeun ku panyelepetan laun anu laun dina cap, anu ngamungkinkeun produk anjeun dikaluarkeun dina bentuk tetesan. Cocog pisan pikeun minyak atsiri anu mahal sareng campuran aromaterapi.