Tentang Kami

图片1

XUZHOU EASYPACK GLASSWARE CO., LTD

Xuzhou Easypack Glassware Limited Company mangrupikeun industri sareng perdagangan gabungan perusahaan dina produk gelas. Salaku pabrik anu didirikeun taun 2012 di kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, kami gaduh pangalaman anu canggih dina ngahasilkeun wadah gelas. Pabrik urang gaduh peralatan produksi anu maju, langkung ti 30 insinyur senior sareng sakitar 300 pagawé. Kami ngahasilkeun rupa-rupa wadah gelas, sapertos botol kaca boston buleud, botol kaca kosmetik, botol gelas minuman, alat-alat dapur kaca, botol kaca farmasi, gelas mason gelas, guci panyimpenan tuangeun gelas sareng asesoris anu aya hubunganana. 

01 (2)

Bagan aliran produksi

Kami gaduh lima garis otomatis ogé garis semi-otomatis pikeun ngahasilkeun gelas dina bentuk anu bénten-bénten, langkung ti 4,000 jinis cetakan botol kanggo pilihan anjeun. Kami nyayogikeun jasa OEM sareng ODM numutkeun sarat konsumén. 

Samentawis éta, kami nyayogikeun palayanan jasa jero-pamrosésan pikeun produkna, sapertos percetakan sutra, lukisan warna, ibun, stamping panas, stal sareng embossing. Janten perusahaan terkenal di bidang téknologi gelas, kami nyayogikeun produk kualitas hadé kalayan layanan one-stop pikeun konsumén ti sakumna dunya. Sakitar 90% produk kami diékspor ka Amérika Serikat, Kanada, Inggris, Jérman, Rusia, Koréa Kidul, Malaysia, Thailand, India, Australia, sareng nagara-nagara sanés. Kalayan spésialisasi tingkat luhur sareng reputasi anu dipercaya, urang yakin pisan yén Easypack bakal ngawangun silaturahim jangka panjang sareng kerjasama sareng sadaya réréncangan sareng mitra bisnis pikeun silih ngembangkeun. Milih Easypack bakal janten cara anjeun anu suksés!

仓库

Nalika COMI AROMA terus berkembang, urang narékahan pikeun minuhan unggal kabutuhan konsumén.

Perjalanan Pakét anu Pikaresepeun, Senang Gawé Sareng COMI AROMA! 

Punten taroskeun ka kami kalayan aya patarosan.