8oz 240ml jar sisi lilin kaca lempeng nganggo tutup plastik hideung

Pedaran pondok:

Jar amber mangrupikeun gaya lilin anu paling populér di taun ayeuna! Kendi ieu sampurna pikeun naon waé anu meryogikeun profil low sareng aksés gampang pikeun produk internal, sapertos salep, krim, salep sareng lilin.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

8oz 240ml jar sisi lilin kaca lempeng nganggo tutup plastik hideung

Botol lilin kaca amér 8oz (240ml) kami parantos bérés 70-500 beuheung sareng mangrupikeun bungkusan anu saé pikeun diferensiasi sareng perlindungan. Salaku tambahan kana seueur manpaat anu disayogikeun ku gelas, kaca ambar ogé nyayogikeun manpaat tambahan pikeun nyayogikeun sambetan ultraviolét (UV).

Perlindungan UV mangrupikeun pilihan anu saé pikeun produk anu ngagaduhan sipat fotosensitif sareng bahan-bahanna. Toplesna didamel tina gelas kapur soda tipe III, anu ngagaduhan kasalametan kontak kadaharan, tapi cukup fleksibel pikeun mendakan kagunaan di sababaraha pasar sareng aplikasi:

  1. Perawatan Pribadi sareng Kacantikan
  2. Krim Tangan sareng Bubuk
  3. Lilin
  4. Bahan garing
  5. Balsem
  6. Nutrisi
  7. Labware

Easypack Glassware ngamungkinkeun sadaya konsumén mesen sampel gratis. Upami anjeun leres-leres meryogikeun bungkusan kami sacara masal, kami bakal sacara otomatis nyayogikeun anjeun diskon ageung dina tahap pamariksaan. Kami ngarékoméndasikeun yén sadaya palanggan ngalaksanakeun uji coba produk sateuacan nempatkeun pesen. Ieu mastikeun yén gelas urang tiasa minuhan sarat anjeun sateuacan ngadamel inpéstasi utama. Upami anjeun ngagaduhan patarosan khusus ngeunaan produk kami, mangga ngahubungan kami gratis!

 

Kasimpulan produk
  • Kapasitas nyaéta 240ml.
  • Dijieunna tina gelas soda-kapur anu jelas kualitas luhur.
  • Cocog sareng panutupan 70mm kami.
  • Botol anu langkung ageung / langkung alit sayogi.
  • MOQ nyaéta 3.000 PCS
  • Diskon ageung pikeun pesenan ageung.
  • Nyirian ruang dina botol.
  • Warna custom
  • Logo custom

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami