8oz 250ml botol kaca amber sareng dispenser pompa busa stainless steel hideung

Pedaran pondok:

Botol kaca AMBER buleud sareng pompa stainless steel mangrupikeun dispenser sabun anu saé sareng tiasa ogé dijantenkeun botol sampo, atanapi kanggo kondisioner atanapi losion. Botol kaca poék dipaké pikeun nyimpen campuran minyak penting / aromaterapi sabab ngajaga minyak tina panonpoé, sahingga ngabantosan supaya tetep seger langkung lami.
Boh busa sareng dispenser cair sayogi!


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

8oz 250ml botol kaca amber sareng dispenser pompa busa stainless steel hideung

Botol gelas amber 500ml kami dilengkepan gaya industri 304 stainless steel busa / dispenser sabun, nyandak rasa anu langgeng sareng klasik di bumi anjeun. Idéal gigireun kamar mandi atanapi wastafel dapur. Dianggo deui pikeun ngirangan limbah anu disababkeun ku bungkus.
Dispenser sanitizer panangan anu tiasa dianggo deui ieu nyayogikeun pilihan ramah lingkungan anu ngagabungkeun desain anu saé sareng fungsina.
Éta didamel di Cina nganggo kaca amber didaur sareng pompa karat tahan karat-buktos. Dispenser ieu tiasa dianggo nganggo sabun naon waé anu anjeun resep sareng bakal ngirangan limbah plastik dina sababaraha taun ka payun.
Pikeun aranjeunna anu badé nambihan gaya kana tempat tilelepna, atanapi anu mésér sabun dina kotak sabun / ngeusian deui, sabun dispéser anu saé.

Easypack Glassware ngamungkinkeun sadaya konsumén mesen sampel gratis. Upami anjeun leres-leres meryogikeun bungkusan kami sacara masal, kami bakal sacara otomatis nyayogikeun anjeun diskon ageung dina tahap pamariksaan. Kami ngarékoméndasikeun yén sadaya palanggan ngalaksanakeun uji coba produk sateuacan nempatkeun pesen. Ieu mastikeun yén gelas urang tiasa minuhan sarat anjeun sateuacan ngadamel inpéstasi utama. Upami anjeun ngagaduhan patarosan khusus ngeunaan produk kami, mangga ngahubungan kami gratis!

 

Kasimpulan produk
  • Kapasitas nyaéta 250ml.
  • Didamel tina gelas soda-kapur Amber kualitas luhur.
  • Cocog sareng panutupan 45mm kami.
  • Botol kapasitas anu langkung ageung sayogi.
  • MOQ nyaéta 3.000 PCS
  • Diskon ageung pikeun pesenan ageung.
  • Nyirian ruang dina botol.
  • Warna custom
  • Logo custom

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami