8oz 250ml botol amber boston botol kaca semprot kalayan sprayer pemicu

Pedaran pondok:

Botol semprot boston kaca 8oz gelas, ukuran beuheung 28-400. Kaca gaduh transparansi tinggi, tiasa diwarnaan, tahan résistansi kimia tinggi, sareng tahan panas sareng tiis anu luhur. Botol semprot kaca amér 8-ons ieu sareng sprayer pemicu hideung sampurna pikeun mayungan produk gajih anjeun tina sinar UV.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

8oz 250ml botol amber boston botol kaca semprot kalayan sprayer pemicu 

Botol ieu ngan saukur endah pikeun nyemprotkeun sadaya minyak atsiri favorit anjeun sareng campuran!

8oz boston buleud Amber botol kaca semprot kalayan luhur semprot tiasa diisi deui pikeun rupa-rupa kagunaan; éta tiasa dianggo pikeun losion, sabun, deterjen atanapi alat masak

Luhur tina panyemprot cocog pisan pikeun panyemburan di jero rohangan, cai, deterjen, jst; botol gelas didamel tina gelas kandel anu tiasa aman nyeuseuh piring

Botol kaca anu saé pikeun produk kageulisan buatan sendiri; jieun produk beberesih atanapi kageulisan anjeun teras nambihan kana botol

Botol-botol kaca ngagaduhan desain ramping sareng modern-sareng labél partisi anu tiasa gampang nyirian botol anjeun; botol kaca ieu bakal katingali saé di kamar mana waé sareng sampurna pikeun masihan produk kageulisan buatan anjeun atanapi ngabersihkeun kado nalika liburan

Botol gelas henteu ngandung BPA sareng mangrupikeun alternatif anu pangsaéna pikeun botol semprot plastik anu sanés sapertos detérjen, toner, produk kageulisan, sareng sajabana.

Easypack Glassware ngamungkinkeun sadaya konsumén mesen sampel gratis. Upami anjeun leres-leres meryogikeun bungkusan kami sacara masal, kami bakal sacara otomatis nyayogikeun anjeun diskon ageung dina tahap pamariksaan. Kami ngarékoméndasikeun yén sadaya palanggan ngalaksanakeun uji coba produk sateuacan nempatkeun pesen. Ieu mastikeun yén gelas urang tiasa minuhan sarat anjeun sateuacan ngadamel inpéstasi utama. Upami anjeun ngagaduhan patarosan khusus ngeunaan produk kami, mangga ngahubungan kami gratis!

 

Kasimpulan produk
  • Kapasitas nyaéta 250ml.
  • Dijieunna tina gelas soda-kapur anu jelas kualitas luhur.
  • Cocog sareng panutupan 28mm kami.
  • Botol 500ml 1000ml langkung ageung sayogi.
  • MOQ nyaéta 3.000 PCS
  • Diskon ageung pikeun pesenan ageung.
  • Nyirian ruang dina botol.
  • Warna custom
  • Logo custom

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami