5oz saos panas woozy panas botol kaca kosong kalayan cap sareng dripper sareng shrink band

Pedaran pondok:

Botol saos panas gelas kosong ieu mangrupikeun wadah idéal pikeun kalori buatan anjeun! Kalayan dasbor luhur, aranjeunna sampurna pikeun nyimpen sareng ngaladénkeun saos panas. Botolna didamel tina gelas bénten sareng topi hideung / beureum meneng. Botol saderhana cocog pisan pikeun panggunaan bumi sareng komersial, sareng ogé tiasa nyayogkeun bumbu sareng bumbu pikeun konsumén dina industri katering sareng réstoran.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

5oz saos panas woozy panas botol kaca kosong kalayan cap sareng bandung ngaleutikan

Botol saos gelas bening 5 oz sareng cap reducer mangrupikeun wadah anu aman pikeun kadaharan anu saé sareng praktis. Profil anu jangkung sareng sempit tina botol ngandung harti yén gampang pikeun nanganan sareng ngaluarkeun konténna. Dina waktos anu sasarengan, kaca transparan ngamungkinkeun palanggan anjeun ningali produk anu aranjeunna hoyong mésér, anu kalintang kapaké pikeun mastikeun kualitas konsumén! Salaku tambahan, permukaan lemes ngajadikeun gampang pikeun nambihan labél. Botolna aya sisipan perédit kanggo ngendalikeun panyebaran konténna.

Botol kaca kami mangrupikeun wadah anu saé pikeun minyak, cuka, saos sareng bumbu. Kantun nambihan labél kana awak anu langkung ageung tina botol pikeun nyayogikeun konsumén pikeun bahan sareng inpormasi alergi. Upami anjeun hoyong ngical produkna sacara komersil, botol ieu tiasa dianggo di dapur, réstoran, warung kopi, supermarket sareng toko toko makanan lezat.

Easypack Glassware ngamungkinkeun sadaya konsumén mesen sampel gratis. Upami anjeun leres-leres meryogikeun bungkusan kami sacara masal, kami bakal sacara otomatis nyayogikeun anjeun diskon ageung dina tahap pamariksaan. Kami ngarékoméndasikeun yén sadaya palanggan ngalaksanakeun uji coba produk sateuacan nempatkeun pesen. Ieu mastikeun yén gelas urang tiasa minuhan sarat anjeun sateuacan ngadamel inpéstasi utama. Upami anjeun ngagaduhan patarosan khusus ngeunaan produk kami, mangga ngahubungan kami gratis!

 

Ringkesan Produk
  • Kapasitas 5oz
  • Kapasitas 3oz / 8oz ogé sayogi
  • MOQ nyaéta 10.000 hijian
  • Diskon dilarapkeun ka beuli ageung
  • Warna custom
  • Logo custom
  • Dijieunna tina bahan gelas kapur soda kualitas luhur

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami