3 ML SILVER COLOR COLLY Bentuk KACA KURUNG KUNING GEL BOTOL

Pedaran pondok:

Botol kaca silinder 3ml pérak 13/415 beuheung, kalayan lapisan lapisan ganda ngagurilap hideung, mangrupikeun botol alit pikeun UV LED gél kuku.
Botol cocog pikeun rupa-rupa hideung herang, hideung matte hideung pérak atanapi emas tutup plastik nganggo electroplated.
Topi plastik kalayan permata di luhur ngajantenkeun botolna katingali langkung sorot.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

3 ML SILVER COLOR COLLY Bentuk KACA KURUNG KUNING GEL BOTOL

Aya sababaraha rupa sikat anu sayogi, sapertos iteuk buleud atanapi datar kalayan bulu nilon DuPont anu jelas atanapi hideung, sareng anjeun tiasa lancar ngalarapkeun kuku dina kuku anjeun dina hiji menit.

Easypack Glassware ngamungkinkeun sadaya konsumén mesen sampel gratis. Upami anjeun leres-leres meryogikeun bungkusan kami sacara masal, kami bakal sacara otomatis nyayogikeun anjeun diskon ageung dina tahap pamariksaan. Kami ngarékoméndasikeun yén sadaya palanggan ngalaksanakeun uji coba produk sateuacan nempatkeun pesen. Ieu mastikeun yén gelas urang tiasa minuhan sarat anjeun sateuacan ngadamel inpéstasi utama. Upami anjeun ngagaduhan patarosan khusus ngeunaan produk kami, mangga ngahubungan kami gratis!

 

Sikat Béda sareng Sealings Sadia

  • DuPont Nylon Brush: Buleud atanapi Datar Tongkat anu jelas atanapi Hideung Baju
  • EPE Liner Sealing.
  • Sealing Colokkeun Plastik.

 

Bahan-bahanna

  • Botol: Batu kapur Soda
  • Cap: PP
  • Sikat iteuk: PE
  • Bristles: DuPont Nylon
  • Sealing Colokkeun Plastik: PE
  • Sealing Wad: EPE
  • Sadaya Bahan Patuh kalayan Sértipikat SGS.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami