355ml 12oz jelas botol sabun tangan kaca sareng dispenser pompa busa stainless steel hideung

Pedaran pondok:

Botol buleud kaca transparan 12oz sareng pompa dispenser stainless steel hideung tiasa diisi deui sareng serbaguna. Éta tiasa dianggo dina losion, sabun, deterjen atanapi masak. Bagian atas stainless steel dina botol kaca awét pisan. Baja tahan karat tiasa dikumbah, dianggo sareng diberesihan sakumaha diperyogikeun, sareng tiasa disimpen kanggo sadaya kaperluan; botol kaca ieu didamel tina gelas kandel sareng tiasa dikumbah dina mesin cuci piring.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

355ml 12oz jelas botol sabun tangan kaca sareng dispenser pompa busa stainless steel hideung 

Botolna parantos dianggo deui dina sabun hias ieu
Dispenser nganggo sabun cair / pompa busa di luhur. Sigana hébat di kamar mandi,
Kamar atanapi dapur. Hébat panganten atanapi hadiah musiman. Dipaké salaku
Panyekel barang-barang ieu:

* Sabun Cair
* Ngabubul
Sampo & Kondisioner
* Pambersih leungeun
* sareng seueur deui

Easypack Glassware ngamungkinkeun sadaya konsumén mesen sampel gratis. Upami anjeun leres-leres meryogikeun bungkusan kami sacara masal, kami bakal sacara otomatis nyayogikeun anjeun diskon ageung dina tahap pamariksaan. Kami ngarékoméndasikeun yén sadaya palanggan ngalaksanakeun uji coba produk sateuacan nempatkeun pesen. Ieu mastikeun yén gelas urang tiasa minuhan sarat anjeun sateuacan ngadamel inpéstasi utama. Upami anjeun ngagaduhan patarosan khusus ngeunaan produk kami, mangga ngahubungan kami gratis!

 

Kasimpulan produk
  • Kapasitas 12oz.
  • Dijieunna tina gelas soda-kapur anu jelas kualitas luhur.
  • Cocog sareng panutupan 45mm kami.
  • Kapasitas botol anu sanés sayogi.
  • MOQ nyaéta 3.000 PCS
  • Diskon ageung pikeun pesenan ageung.
  • Nyirian ruang dina botol.
  • Warna custom
  • Logo custom

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami