30ml 60ml 120ml lempeng sisi krim amber gelas krim jar sareng tutup logam bodas

Pedaran pondok:

Jar kaca Amber 30ml 60ml 120ml kalayan tutup cocog pisan pikeun kosmétik sareng kageulisan, apoték, aromaterapi sareng minyak, industri tuangeun sareng inuman. Kaca Amber leres ieu tiasa nyayogikeun anjeun produk anu berkualitas tinggi unggal waktos.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

30ml 60ml 120ml lempeng sisi krim amber gelas krim jar sareng tutup logam bodas

Toples kaca amber 30ml 60ml 120ml kalayan tutup na didamel tina gelas amér nyata. Kaca Amber didamel ku cara kieu tanpa nyemprot amber. Kauntungannana kaca amber nyaéta nyayogikeun sajumlah alit panyalindungan UV, anu seueur kapaké nalika nyimpen barang anu sénsitip cahaya. Ditambah ku sampeu urea hideung, éta nyayogikeun solusi lengkep anu henteu ngan ukur hiasan tapi ogé fungsional.

Jar kaca kaca Amber 30ml 60ml 120ml kalayan tutup sampurna pikeun produk rumah tangga sapertos krim, balsams, sabun, bubuk, kosmétik, masker, wewangian sareng bumbu, sareng sajabana Amber gelas ngabantosan sinar ultraviolét sareng ngabantosan umur pakai produk. Ieu ogé ngabantosan ningkatkeun kauntungan, sabab produk anjeun bakal tetep seger pikeun waktos anu langkung lami.

Easypack Glassware ngamungkinkeun sadaya konsumén mesen sampel gratis. Upami anjeun leres-leres meryogikeun bungkusan kami sacara masal, kami bakal sacara otomatis nyayogikeun anjeun diskon ageung dina tahap pamariksaan. Kami ngarékoméndasikeun yén sadaya palanggan ngalaksanakeun uji coba produk sateuacan nempatkeun pesen. Ieu mastikeun yén gelas urang tiasa minuhan sarat anjeun sateuacan ngadamel inpéstasi utama. Upami anjeun ngagaduhan patarosan khusus ngeunaan produk kami, mangga ngahubungan kami gratis!

 

Kasimpulan produk

Kapasitas nyaéta 30ml, 60ml, 120ml
Didamel nganggo gelas amber sajati.
Kaca Amber nawiskeun panyalindungan UV anu kawates.
Anjeun tiasa mésér toples kaca anu jelas ku tutupna didieu.
Kami gaduh sababaraha ukuran sareng bentuk anu sayogi.
MOQ nyaéta 5.000 PCS
Diskon ageung pikeun pesenan ageung.
Nyirian ruang dina botol.
Warna custom
Logo custom


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami