Botol Farmasi Amber Kaca 200ml, Pél Jar sareng tutup Aluminium Hideung

Pedaran pondok:

Jar apoték kaca amber 200ml sareng tutup mangrupikeun bagian tina séri farmasi pikeun solusi kemasan. Gelas lemes gampang diangkut sareng dicekel, sedengkeun gelas amérar mangrupikeun saringan alami pikeun sinar ultraviolét, janten anjeun tiasa nyimpen bahan kimia sareng kapsul potosensitif dina botol ieu. Lapisan uréa urea hideung anu kalebet 45mm ngagaduhan kaamanan anu langkung luhur. Lapisan dibentuk dina beuheung botol pikeun nyegah tumpahan sareng kabocoran.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Botol Farmasi Amber Kaca 200ml, Pél Jar sareng tutup Aluminium Hideung

Botol farmasi kami seueur dianggo dina industri médis sareng farmasi. Aranjeunna nyayogikeun metodeu panyimpenan anu hadé pikeun pil, tablet sareng kapsul, khususna pél anu peka lampu, tablet sareng kapsul. Anjeun tiasa sacara gampil nempelkeun labél inpormasi produk dina permukaan wadah ieu pikeun nyayogikeun inpormasi berharga pikeun konsumén anjeun.
Jar farmasi urang mangrupikeun wadah ubar standar industri, anu parantos seueur dianggo sapanjang industri farmasi. Cocog pisan pikeun nyimpen kapsul, tablet sareng ubar, utamina anu peka ku cahaya. Permukaan datar ngajantenkeun labél inpormasi gampang ditempelkeun pikeun pangguna pikeun dianggo.

Easypack Glassware ngamungkinkeun sadaya konsumén mesen sampel gratis. Upami anjeun leres-leres meryogikeun bungkusan kami sacara masal, kami bakal sacara otomatis nyayogikeun anjeun diskon ageung dina tahap pamariksaan. Kami ngarékoméndasikeun yén sadaya palanggan ngalaksanakeun uji coba produk sateuacan nempatkeun pesen. Ieu mastikeun yén gelas urang tiasa minuhan sarat anjeun sateuacan ngadamel inpéstasi utama. Upami anjeun ngagaduhan patarosan khusus ngeunaan produk kami, mangga ngahubungan kami gratis!

 

Ringkesan Produk
  • Kapasitas 200ml
  • 60ml / 75ml / 100ml / 150ml / 200ml / 250ml / 300ml / 400ml / 500ml sayogi
  • Botol jelas sayogi
  • MOQ nyaéta 5,000 unit
  • Diskon dilarapkeun ka beuli ageung
  • Warna custom
  • Logo custom
  • Dijieunna tina bahan gelas kapur soda kandel kualitas luhur

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami