Botol pompa boston jelas 16oz jelas sareng dispenser cair plastik

Pedaran pondok:

Botol kaca transparan ieu sareng dispenser mangrupikeun cara anu gampang pikeun nyayogikeun sanitizer tangan. Luhureun pompa teu dibungkus, anu tiasa ngeusian botol anjeun ku produk anu dipilih pikeun waktos anu lami sareng ngirangan limbah bungkus. Gelas beningna katingalina saé ku sabun tangan anu jelas atanapi warna, nambihan tampilan alami sareng saderhana pikeun kamar mandi. Palasik pikeun kamar mandi atanapi dapur naon waé. Kalayan label kapur jadi anjeun tiasa nyerat tujuan panggunaan dina éta!


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Botol pompa boston jelas 16oz jelas sareng dispenser cair plastik 

- Botol dispenser sabun kaca transparan: 250ml, 300ml, 500ml, 1L.
- Cocog pisan pikeun sabun, sampo, AC, shower gel, sanitizer tangan sareng produk cair sanés.
- Bagian luhur anu tiasa dicabut tina pompa anu tiasa dianggo deui tiasa dianggo kanggo ngeusian.
- Bahan utama (keusik, lebu soda sareng batu kapur) sumberna sacara lokal.
- Gelasna henteu ngandung bahan kimia anu aya hubunganana sareng plastik, sapertos bisphenol A atanapi phthalates.

Easypack Glassware ngamungkinkeun sadaya konsumén mesen sampel gratis. Upami anjeun leres-leres meryogikeun bungkusan kami sacara masal, kami bakal sacara otomatis nyayogikeun anjeun diskon ageung dina tahap pamariksaan. Kami ngarékoméndasikeun yén sadaya palanggan ngalaksanakeun uji coba produk sateuacan nempatkeun pesen. Ieu mastikeun yén gelas urang tiasa minuhan sarat anjeun sateuacan ngadamel inpéstasi utama. Upami anjeun ngagaduhan patarosan khusus ngeunaan produk kami, mangga ngahubungan kami gratis!

 

Kasimpulan produk
  • Kapasitas nyaéta 500ml.
  • Dijieunna tina gelas soda-kapur anu jelas kualitas luhur.
  • Cocog sareng panutupan 28mm kami.
  • Botol anu langkung ageung / langkung alit sayogi.
  • MOQ nyaéta 3.000 PCS
  • Diskon ageung pikeun pesenan ageung.
  • Nyirian ruang dina botol.
  • Warna custom
  • Logo custom

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami