100 Botol Kaca Pompa Kaca Frosted Kosong Diisi ulang Wadah F r Mandi Pancuran Shampoo Rambut-Kondisioner Pembersih Makeup Cair

Pedaran pondok:

Sampo bébas BPA, losion, awak cair, krim, busa, sampo sareng wadah sanésna.
Botolna cekap ageung kanggo dilabélan ku sampo, gel pancuran, losion awak, jst.
Produk rumah tangga anu cukup praktis sareng nilai-pikeun-artos. Awét sareng tiasa dianggo lami;


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

100 Botol Kaca Pompa Kaca Frosted Kosong Diisi ulang Wadah F r Mandi Pancuran Shampoo Rambut-Kondisioner Pembersih Makeup Cair

Kualitasna saé pisan, cocog pikeun ngeusian seueurna produk perawatan kulit.
Gelas lengkep sareng bahan awi.
Gampang dianggo sareng gampang dibawa;
Botol pancuran kamar mandi palastik tahan UV tiasa dianggo deui sareng didaur.

Easypack Glassware ngamungkinkeun sadaya konsumén mesen sampel gratis. Upami anjeun leres-leres meryogikeun bungkusan kami sacara masal, kami bakal sacara otomatis nyayogikeun anjeun diskon ageung dina tahap pamariksaan. Kami ngarékoméndasikeun yén sadaya palanggan ngalaksanakeun uji coba produk sateuacan nempatkeun pesen. Ieu mastikeun yén gelas urang tiasa minuhan sarat anjeun sateuacan ngadamel inpéstasi utama. Upami anjeun ngagaduhan patarosan khusus ngeunaan produk kami, mangga ngahubungan kami gratis!

 

Kasimpulan produk
  • Kapasitas nyaéta 100ml.
  • Dijieunna tina gelas soda-kapur anu jelas kualitas luhur.
  • Botol anu langkung ageung / langkung alit sayogi.
  • MOQ nyaéta 5.000 PCS
  • Diskon ageung pikeun pesenan ageung.
  • Nyirian ruang dina botol.
  • Warna custom
  • Logo custom

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami