0,5oz 1oz 2oz 4oz kobalt biru boston botol gelas buleud kalayan semprot atomizer halimun plastik hideung

Pedaran pondok:

Pikeun parfum sareng kabutuhan, botol kaca semprot biru ieu sareng semprot atomizer mangrupikeun pilihan anu sampurna. Gelas biru kobalt 4oz bakalan ngabantosan anjeun pikeun produk anjeun di luhur pesaing anjeun, sahingga nyayogikeun cara saderhana sareng efektif pikeun narik perhatian palanggan. Botol gelas biru kami mangrupikeun pilihan anu populér pikeun konsumén aromaterapi sabab warna biru gelas tiasa ngabantosan nyaring sinar ultraviolét.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

0,5oz 1oz 2oz 4oz kobalt biru boston botol gelas buleud kalayan semprot atomizer halimun plastik hideung 

Nalika rék ngadamel botol anjeun nyalira, gelas lemes sareng sisi lempeng nyayogikeun kanvas idéal pikeun labél perusahaan anjeun. Botolna dibéré sirah semprot kualitas luhur, anu khusus nguntungkeun upami produk anjeun langkung kandel. Pompa semprot nyayogikeun cara anu bersih sareng saderhana pikeun mikeun produk kalayan bersih tanpa limbah. Botol semprot biru kobalt kami nawiskeun pilihan bungkusan anu endah. Munculna produk réngsé mangrupikeun salah sahiji kualitas anu bakal ngabantosan perhatian konsumén poténsial.

Easypack Glassware ngamungkinkeun sadaya konsumén mesen sampel gratis. Upami anjeun leres-leres meryogikeun bungkusan kami sacara masal, kami bakal sacara otomatis nyayogikeun anjeun diskon ageung dina tahap pamariksaan. Kami ngarékoméndasikeun yén sadaya palanggan ngalaksanakeun uji coba produk sateuacan nempatkeun pesen. Ieu mastikeun yén gelas urang tiasa minuhan sarat anjeun sateuacan ngadamel inpéstasi utama. Upami anjeun ngagaduhan patarosan khusus ngeunaan produk kami, mangga ngahubungan kami gratis!

 

Kasimpulan produk
  • Kapasitas nyaéta 4oz.
  • Didamel tina gelas soda-limau kualitas luhur.
  • Cocog sareng panutupan 28mm kami.
  • 0,5oz, 1oz, botol 2oz sayogi.
  • MOQ nyaéta 10.000 PCS
  • Diskon ageung pikeun pesenan ageung.
  • Nyirian ruang dina botol.
  • Warna custom
  • Logo custom

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami