Tentang Kami

ngudag kualitas anu pangsaéna

Xuzhou Easypack Glassware Limited Company mangrupikeun industri sareng perdagangan gabungan perusahaan dina produk gelas. Salaku pabrik anu didirikeun taun 2012 di kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, kami gaduh pangalaman anu canggih dina ngahasilkeun wadah gelas. Pabrik urang gaduh peralatan produksi anu maju, langkung ti 30 insinyur senior sareng sakitar 300 pagawé.

  • img

Produk

Kami mangrupikeun perusahaan pembungkus produk kaca sareng penjualan, sareng pabrik di Jiangsu, Cina, ngekspor produk di panjuru dunya, kami yakin yén tingkat luhur palayanan pelanggan sareng prosés penjualan anu jelas tiasa mastikeun yén tim antusias kami bakal aya di anjeun palayanan!